Bemutatkozás

A Dr. Maschefszky Ügyvédi Irodát 1998.07.14-én alapította meg Dr. Maschefszky Etele, ügyvéd. Az Iroda elsődleges célkitűzése, hogy a gazdasági élet hazai és külföldi szereplői számára tevékenységük során magas szakmai színvonalú jogi segítséget nyújtson magyar, angol és német nyelveken. Alapelv a jogi feladatok gyakorlatias és ügyfélközéppontú megközelítése, és azok hatékony megoldása, a személyes és folyamatos kapcsolattartás, valamint a felmerült jogi problémákra való gyors reagálás. Ennek köszönhetően az Iroda széles hazai és külföldi megbízói körrel rendelkezik, megbízói többségével hosszú évek óta tartó ügyfélkapcsolat alakult ki.

Az Iroda elsődlegesen polgári jogi, gazdasági jogi, kereskedelmi jogi, pénzügyi- és bankjogi, társasági jogi ügyekkel, ingatlanügyekkel, építőiparral kapcsolatos szakmai munkát végez, ellátja gazdasági társaságok, vállalkozások, önkormányzatok, magánszemélyek peres és peren kívüli jogi képviseletét, jogi tanácsadást nyújt, okiratokat szerkeszt. Ezen felül speciális, széles körű ismeretekkel és szakmai tapasztalattal rendelkezik az agárjog, a vadászati jog, a vad- és erdőgazdálkodással kapcsolatos jogi problémák megoldása terén.

Az Iroda igény esetén együttműködő partnerei közreműködésével könyvelői, könyvvizsgálói, adótanácsadói, építés szakértői hátteret biztosít. Az Iroda együttműködik németországi ügyvédi irodával is.

 

Adatkezelési tájékoztató